Grădiniță privată în Chișinău - Star Kids

Nu ești mulțumit de condițiile din grădinițele de stat? Vrei ca piciul tău să se dezvolte într-o atmosferă plăcută și să aibă mai multe oportunități? Atunci este timpul să alegi o grădiniță privată! Pe lângă educația de calitate, aici copiii beneficiază de un program divers și interesant, care include activități artistice și sportive distractive. La centre de dezvoltare pentru copii, fiecare micuț are parte de cele mai bune condiții, iar siguranța și confortul sunt o prioritate.
Descoperă avantajele grădiniței Star Kids! Doar aici poți să găsești săli spațioase și zone de joacă dotate cu echipament nou și modern, cursuri de limbi străine, coreografie și muzică, activități de fitness, înot și accesul la o cameră salină. Copiii de la 2 până la 7 ani obțin astfel o pregătire preșcolară de calitate, cresc sănătos și își descoperă talentele.
Vizitează grădinița privată din Chișinău Star Kids pe str. Latină 12/20 și convinge-te că acesta e cel mai bun loc pentru copilul tău. Pentru mai multe informații, sună la 022 550 077!
https://starkids.md/ro/

ID: 1004624
Создано: 04/04/2021

Aquaterra

Зарегистрирован 28/11/2019
Активность 12/10/2021 11:46

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления