1 Лей

Ia un credit doar cu buletinul și fii pregătit să arăți bine în sezonu

A venit primăvara și e timpul să pregătești garderoba pentru sezonul cald al anului, însă resursele tale financiare sunt limitate? Nu-ți face griji, nu e nevoie să mai porți hainele vechi, deoarece cu ajutorul unui credit doar cu buletinul vei putea să-ți schimbi ținutele din acest an. Totul este simplu și comod, deoarece cu Forza.md nu trebuie să părăsești casa pentru a obține suma necesară de bani.
Punem la dispoziția ta cel mai eficient și sigur serviciu de finanțare online. Beneficiază de un credit în Moldova pentru orice tip de nevoi, fără timp pierdut pe drumuri sau în cozile interminabile din bănci. Tot ce trebuie să faci este să alegi suma de care ai nevoie, între 1000 și 10000 lei, indici perioada de rambursare, de până la jumătate de an și vei vedea instant rata lunară fixă, fără comisioane și plăți ascunse. Răspunsul de acordare îl vei obține în 15 minute, iar ulterior poți primi banii direct pe card sau în numerar la unul dintre oficiile noastre, oficiile Poșta Moldovei, orice filială BC Victoriabank SA sau în portofelul RunPay.
Cu Forza.md, cheltuielile de sezon nu mai sunt o problemă. Află mai multe detalii și informații la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei 1/2 , din Chișinău.
https://www.forza.md/

ID: 1004918
Создано: 07/04/2021

FORZA.MD

Зарегистрирован 07/04/2021
Активность 5 дн. назад

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления