Uită de listele lungi de acte și beneficiază de un credit urgent

Ai nevoie urgent de bani, însă băncile comerciale solicită liste lungi de acte și adeverințe de confirmare a salariului, iar tu nu ai venituri oficiale? Ai încercat să apelezi la rude și prieteni, dar ei nu îți pot oferi suportul financiar necesar? Nu-ți face griji, acum poți obține un împrumut urgent fără acte, de la Forza.md, fără a pleca din fața calculatorului.
Acum ai cea mai comodă și transparentă metodă pentru a scăpa de cheltuielile neprevăzute, iar tot de ce ai nevoie este buletinul și un calculator conectat la Internet. Alege suma dorită, până la 10000 lei, perioada de rambursare, de până la 6 luni și completează formularul de solicitare a împrumutului. Așa cum doar la noi obții un credit rapid atât de simplu, avem grijă să-ți oferim răspunsul de confirmare timp de 15 minute. Ulterior, banii îi primești direct pe contul de card sau îi poți ridica în numerar de la unul dintre oficiile noastre, oficiile Poșta Moldovei, orice filială BC Victoriabank SA sau în portofelul RunPay.
Cu Forza.md poți uita de procedurile birocratice inutile și scăpa rapid de problemele financiare. Află mai multe detalii și informații la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei 1/2 , din Chișinău.
https://www.forza.md/

ID: 1004924
Создано: 07/04/2021

FORZA.MD

Зарегистрирован 07/04/2021
Активность 5 дн. назад

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления