Kiddo Club - grădiniță cu program prelungit

Grădiniță privată cu program prelungit în Chișinău. Da, o astfel de grădiniță există – Kiddo Club.
În acest ritm de viață alert în care ne aflăm cu toții, când părinții sunt nevoiți să lucreze la două sau mai multe joburi, să rămână peste program, sunt prea puține grădinițe în Chișinău care pot oferi un program prelungit. Iar foarte mulți părinți sunt nevoiți să angajeze o bonă pentru a lua copilul de la grădiniță și a petrece cu el câteva ore.
Astfel, Kiddo Club a decis să meargă în întâmpinarea părinților cu un program de la 7:00 până la 19:00 sau chiar 24 de ore 7 zile în săptămână. Un program perfect care permite părinților să-și onoreze obligațiunile de serviciu, în timp ce copiii se află în siguranță. Suntem grădinița privată cu prețuri, accesibile și cu cea mai simplă procedură de înscriere, doar lasă datele tale de contact iar noi te vom contacta și îți vom oferi toate detaliile.
La Kiddo Club sunt așteptați copiii de la 1 an și 4 luni pentru a căpăta abilități cognitive și pentru o dezvoltare timpurie armonioasă. Aici vei găsi grădinița cu program prelungit, perfectă pentru copilul tău.
La Kiddo Club copilul tău se va simți ca acasă!
https://www.kiddoclub.md/

ID: 1022747
Создано: 03/09/2021

KIDDO CLUB

Зарегистрирован 14/07/2021
Активность 06/10/2021 18:13

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления