Star Kids - grădinița privată cu preț prietenos pentru părinți

Pe lângă faptul că părinții acordă o mare atenție dezvoltării corecte și armonioase a copilului, un rol extrem de important îl are grădinița. Aici micuțul își petrece o bună parte a zilei și capătă diferite deprinderi care rămân cu el pe parcursul întregii vieți. Prin urmare, orice instituție preșcolară trebuie să conștientizeze responsabilitatea pe care o poartă, ceea ce facem noi, cei de la grădinița privată, Star Kids
Pentru noi este importantă formarea multilaterală a copilului, astfel am creat un spațiu confortabil și cu o atmosferă plăcută, bazat pe combinația a trei elemente esențiale - sport, educație și sănătate. Grădinița privată din Chișinău, Star Kids pune la dispoziție un program echilibrat, care cuprinde tot necesarul în primii ani de viață a micuțului - ore pentru studiu, gimnastică, lecții de dans, muzică și înot, terapii în camera salină și, cu siguranță, distracție. Echipa noastră de educatori profesioniști și cu experiență va avea grijă de bunăstarea copilului pe tot parcursul zilei și îl vor face să se simtă ca acasă.
Alege un mediu armonios, gândit pentru buna dezvoltare a copilului tău - grădinița privată cu preț prietenos pentru părinți, Star Kids. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la 060 55 00 79.
https://starkids.md/ro/

ID: 1023551
Создано: 14/09/2021

Aquaterra

Зарегистрирован 28/11/2019
Активность 12/10/2021 11:46

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления