Star Kids - mediu armonios și favorabil pentru dezvoltarea copiilor

În procesul de creștere și formare a copilului este hotărâtoare fiecare etapă. Prin urmare, orice părinte își dorește ca micuțul său să aibă parte de tot ce este mai bun și caută o instituție preșcolară care să-i ofere tot necesarul până la vârsta de 7 ani. Iar așa cum copilul petrece o bună parte a zilei acolo, grădinița privată trebuie să ofere un program echilibrat și gândit pentru o dezvoltare multilaterală, precum este în cazul centrului de dezvoltare pentru copii Star Kids.
Această grădiniță privată din Chișinău este un mediu armonios și favorabil pentru dezvoltarea copiilor, dotat cu tot necesarul material și educativ de care au nevoie în primii ani de viață. Am creat un orar săptămânal bazat pe trei componente esențiale în formarea picilor - învățământ, sport și sănătate. Totodată, am ținut să formăm o echipă din cei mai buni și experimentați specialiști în domeniul preșcolar. Iar pentru că înțeleg importanța ambianței în dezvoltarea preferințelor estice, am creat o atmosferă modernă, plăcută și confortabilă, în care se găsesc: o bibliotecă multilingvă extinsă, 12 clase pentru studiul limbii rusă și române, 7.000 de jucării educative și spații echipate cu tehnologii moderne pentru pregătirea preșcolară.
Star Kids este grădinița privată cu preț prietenos, unde copilul tău va avea parte de un mediu prietenos, care va contribui la formarea corectă a acestuia în primii pași din viață. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la 060 55 00 79.
https://starkids.md/ro/

ID: 1023556
Создано: 14/09/2021

Aquaterra

Зарегистрирован 28/11/2019
Активность 12/10/2021 11:46

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления