Uită de cheltuielile neprevăzute cu un credit rapid online

Când apar cheltuieli neprevăzute, iar nevoia de bani trece de limita necesarului, deja ești gata să pășești în șirul lung al stărilor de neliniște. Mai mult de atât, acestea sunt alimentate de cozile lungi la ghișeele bancare și alte proceduri inutile pe care trebuie să le treci pentru a obține o sumă mică de bani. Dar, din fericire, cu Kreddy.md poți beneficia de credite doar cu buletinul în Chișinău în doar câteva minute, doar cu buletinul.
Acum nu mai este nevoie să părăsești casa sau biroul pentru a scăpa de grijile legate de bani. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul, să selectezi suma de care ai nevoie, până la 20000 MDL și perioada de rambursare, între 1 - 12 luni. În funcție de ultima, se va schimba procentul de dobândă. Decizia de acordare a unui credit online o vei obține timp de doar 30 minute, iar banii cash la oficiul nostru sau direct pe card. În plus, dacă iei creditul acum, îți oferim posibilitatea să achiți prima rată peste două luni, fără comisioane și plăți suplimentare.
Ia un credit în Chișinău cu dobândă avantajoasă de la Kreddy și scapă rapid de problemele financiare. Află mai multe detalii și informații la 078 18 88 18 sau fă o vizită la unul dintre oficiile noastre de pe str. Ismail 58/1 sau bd.Moscovei 1/2 din Chișinău.
https://www.kreddy.md/credit-doar-cu-buletinul

ID: 1024880
Создано: 29/09/2021

Kreddy

Зарегистрирован 02/04/2020
Активность 06/05/2022 01:38

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления