588 Лей

Fermienti De Afine

Afine - pastile de enzime.
Compoziție:
- cenușă la luptător
- pudră enzimatică de înaltă calitate făcută cu optsprezece tipuri diferite de fructe și legume (pepene, pere, dovlecei, cartofi, țelină, porumb, lămâie, ananas, papaya, mango, struguri, roșii, maracuya, căpșună, afine, piersică, citrifolia)
- fibră de plante
- maltodextrină
- acid limuzina
- celuloză.
Afinele sunt bogate în antocianine și alte ingrediente nutritive. Au efecte pozitive excelente asupra întregii sănătăți a oamenilor și sunt mai ales eficiente în prevenirea îmbătrânirii nervului coronarian, protejează vederea, întărește inima, luptă împotriva cancerului, înmoaie vasele de sânge și întărește imunitatea.
Ce face ca acest produs de la Green World să fie atât de recunoscut?
compatibilitatea științei.
Green World este un pionier în lume care a îmbogățit suplimente enzimatice cu efecte asupra sănătății afinelor. Această combinație este cel mai bun antioxidanți și o alegere excelentă pentru a elimina toxinele, a rezolva problemele pielii, a proteja ochii și ficatul, pentru întărirea completă a imunității și menținerea figurii.
Direct din natură.
Aceste pastile sunt fabricate din materii prime pure și sunt produse printr-un proces strict de selecție. Sunt realizate din afine de calitate superioara si enzime pudrate naturale din cele mai bune fructe si legume.
Fermentație activă.
Optsprezece fructe și legume de înaltă calitate care fermentează și extra cu biotehnologia avansată multi-canal sunt bogate în acizi organici, celuloză, aminoacizi, substanțe active utile, substanțe organice și vitamine care conțin cantități mari de vitamine.
.

ID: 1025487
Создано: 06/10/2021

Blotchi Dumitru

Зарегистрирован 17/06/2021
Активность 30 мин.

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Новые объявления продавца

Похожие объявления