Kiddo Club - Centrul de dezvoltare și educație, comod, sigur, prieteno

Știm cât este de dificil să alegi din ofertele variate de centre și grădinițe pentru copii, dar este foarte important să faci o alegere asumată, în favoarea unei grădinițe private cu condiții bune și cu cadre didactice calificate, care vor aplica cele mai inovative și creative metode educaționale.
Kiddo Club este grădinița privată, care va oferi copilului tău posibilitatea integrării într-un alt mediu decât cel al familiei, mediu în care va învăţa să interacţioneze cu alţi copii, va fi îngrijit şi supravegheat, va fi educat, va fi înconjurat de persoane pregătite şi cu dragoste pentru copiii, cu experienţă în a-i dezvolta abilităţile şi mai ales va fi înconjurat de afecţiune şi căldură.
Dacă dorești calitate, profesionalism, siguranţă afectivă şi confort pentru copilul tău, te aşteptăm la una dintre cele mai bune grădinițe private din Chișinău – Kiddo Club. Aici orice copil are şansa de a se dezvolta armonios, primind o educaţie complexă ce asigură o evoluţie a acestuia pe toate planurile, sub îndrumarea unui personal bine pregătit şi dornic de a realiza o educaţie de înaltă calitate.
Pentru înscrieri la grădiniță, contactează-ne la 069 711 759. Îți vom oferi cu drag toate detaliile!
Centrul de dezvoltare și educație Kiddo Club - comod, sigur, prietenos.
https://www.kiddoclub.md/

ID: 1025554
Создано: 07/10/2021

KIDDO CLUB

Зарегистрирован 14/07/2021
Активность 2 дн. назад

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления