Aquaterra Wellness & SPA - sală de sport, proceduri SPA și medSPA

Frumusețea exterioară este un rezultatul a o multitudine de factori, iar fiecare dintre noi întreprinde diferite acțiuni în atingerea acestui ideal. Cu toate că acesta se obține în primul rând prin eforturi intelectuale, nu putem exclude importanța timpului pentru sport și odihnă, care devine tot mai puțin în societatea noastră. Totuși, tu poți schimba ceva și o poți face simplu, cu un abonament la sala de forță, Aquaterra Wellness & SPA.
De ce Aquaterra? Pentru că aici vei avea parte de o atmosferă premium, în care se regăsesc modul sănătos de viață și relaxarea. Centru multifuncțional a fost gândit și echipat cu tot necesarul pentru a pune la dispoziția clienților o gamă largă de servicii, de cea mai înaltă calitate - sală de sport, proceduri SPA și medSPA, și salon de frumusețe. Aici vei găsi sala de fitness cu cei mai buni specialiști, care te vor îndruma și vor avea grijă să obții rezultatele dorite.
Ai grijă de sănătatea fizică și mentală, cu Aquaterra Wellness & SPA. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la 022 628 000 sau adresa de e-mail info@aterra.md.
https://aterra.md/


ID: 1025890
Создано: 12/10/2021

Aquaterra

Зарегистрирован 28/11/2019
Активность 12/10/2021 11:46

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления