Victoriabank - toate tipurile de transfer devin posibile

Ți-ai imaginat vreodată că poți achita cumpărăturile la POS-terminal printr-o simplă atingere cu telefonul mobil? Ca să îți facem viața mai ușoară și să nu mai porți cu tine cardurile bancare sau chash atunci când mergi la cumpărături în țară și peste hotare, îți punem la dispoziție aplicația VB24 Victoriabank.
Te întrebi cum funcționează? Mai simplu decât ți-ai fi putut imagina:
● VB24 Mobile
Direct de pe smartphone-ul tău, simplifici relația cu banca și câștigi timp. Administrezi conturile și plățile tale prin aplicația VB24 Mobile, disponibilă non-stop.
● VB24 Web
Achită serviciile comunale și orice alte facturi, verifică contul de card și efectuează transferuri din orice colț al lumii, la orice oră.
● VB24 ATM
Efectuezi operaţiuni bancare fără a te prezenta la ghişeu, direct de la bancomat, 24 din 7.
Mai mult, acum ai posibilități extinse la transferuri cu Victoriabank P2P (Person to Person), cu acest serviciu, toate tipurile de transfer devin posibile pentru toate tipurile de carduri emise de orice bancă, atât din Moldova, cât și din străinătate.
Vizitează-ne la cea mai apropiată Sucursală, deschide orice tip de card bancar, salarial, Mastercard, Visa sau un card de credit Victoriabank și bucură-te de posibilități nelimitate!
https://www.victoriabank.md/vb24/servicii-online

ID: 1087710
Создано: 15/04/2022

VICTORIABANK

Зарегистрирован 16/08/2021
Активность 9 час. назад

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления