1 Лей

Zoom Credit - cele mai favorabile soluții financiare

Îți dorești un credit de consum, ipotecar sau auto în cele mai favorabile condiții? Te îngrijorează condițiile băncilor? Acum ai șansa să aplici pentru credite nebancare, printr-o cerere simplă online sau la biroul companiei Zoom Credit din Chișinău.
Cu grijă față de clienții noștri, am pregătit cele mai favorabile soluții financiare. Îți facem rost de o sumă mare de bani, fără formalități precum adeverințe de salariu. Acceptăm mai multe surse de venit: salarii neoficiale, pensii, chirii și alte activități independente, pentru ca tu să beneficiezi de un împrumut online rapid atunci când ai nevoie. Poți alege suma creditului de la 1000 la 40.000 mii lei sau mai mult, în funcție de tipul de credit ales și perioada de rambursare.
Ia un credit fără gaj la cea mai avantajoasă dobândă. Vizitează-ne la adresa bd. Decebal 76/4, etajul 2, sau intră pe Zoomcredit.md ca să completezi online cererea de împrumut. Dacă vrei să afli mai multe informații, apelează numărul +373 79 330 300. Suntem mereu aici ca să te ajutăm!
https://zoomcredit.md/ro/credit-de-consum

ID: 1091635
Создано: 22/04/2022

Zoom Credit

Зарегистрирован 04/11/2019
Активность 1 час. назад

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления