Cele mai calitative servicii de implant dentar - doar la Imperial Dent

Pierderea dinților reprezintă o problemă pentru o mare parte a populației, lucru care provoacă disconfort și afectează sănătatea dentară. Vestea bună este că ai posibilitatea să înlocuiești dinții lipsă la o clinică stomatologică din Chișinău care garantează calitatea.
Vino să-ți recapeți dantura la Imperial Dent, stomatologie în Chișinău Botanica, unde printr-o operație de implant dentar realizată cu profesionalism rezolvăm această problemă. Dispunem de tehnologie modernă și de specialiști cu experiență vastă în domeniu la capitolele albire dentară, obturație canal, protezare dentară, implant dentar, aparat dentar Chișinău, și nu numai, toate menite să-ți readucă dantura perfectă. În plus, folosim implanturi Premium - cele mai bune dispozitive de pe piață cu garanție pe viață, dar și implanturi mai accesibile ca preț, la necesitate.
Dacă ai întrebări despre serviciul de implanturi dentare, sună acum la +373 22 260 325 și stabilește o programare. Specialiștii noștri îți vor oferi consultanță și suport, iar curând tu vei avea un nou zâmbet!
https://imperialdent.md/

ID: 1112460
Создано: 10/06/2022

IMPERIAL DENT

Зарегистрирован 09/07/2020
Активность 9 дн. назад

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления