Curățare ten, rejuvenare facială, epilare cu laser - Nomasvello

Simți că tenul tău are nevoie urgent de o procedură de curățarea feței sau rejuvenare facială, însă nu știi unde ai putea apela pentru rezultate de încredere? Nomasvello - Lider Mondial în Epilare Definitivă cu Laser Dioda și IPL, îți poate oferi toate aceste servicii la cel mai înalt nivel!
Echipa noastră de cercetare și dezvoltare este în continuă mișcare. Datorită evoluției și îmbunătățirii echipamentului de lucru, ne permitem să tratăm o gamă largă de fototipuri ale pielii, inclusiv în ceea ce ține de îndepărtare a părului nedorit, tratament realizat prin procedura de epilare cu laser dioda.
Dispunem de cel mai rapid și mai puternic echipament pe piață (60 Joules/cm2), care a fost special conceput pentru a oferi tratamente de îndepărtare a părului și de întinerire a pielii pe bază de lumină intens pulsată. Echipamentul modern, dispune de un sistem intens de răcire Sub-Zero, care este blând la nivelul pielii și care oferă o anestezie locală pentru a face un tratament nedureros.
Cu noi ai parte de o piele sănătoasă și catifelată, fără dureri! Te așteptăm la noi pentru servicii de calitate cu rezultate de durată. Pentru detalii, apelează-ne acum la 069 717 179!
https://nomasvello.md/

ID: 1223898
Создано: 18/08/2023

Nomasvello

Зарегистрирован 26/04/2023
Активность 3 час. назад

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления