Sala de sport Aquaterra

Pentru a arăta bine și a te simți plin de energie este necesar să duci un mod de viață corespunzător. Pe lângă alimentație corectă și somn, sportul este o componentă la fel importantă. Acesta nu doar te va ajuta să ai un organism sănătos și un corp tonifiat, dar va contribui direct la îmbunătățirea stării tale de spirit.
Sala de forță Aquaterra este locul unde poți să pui corpul în mișcare după o zi pe scaunul de la oficiu. Aici vei beneficia de un program de antrenamente în grup, cu o abordare individuală, efectuat de cei mai buni specialiști în domeniu. În plus, punem la dispoziție toate echipamentele necesare pentru practicarea exercițiilor fizice și abonamente care pot fi adaptate nivelului de pregătire fizică. Iar pentru că un pic de răsfăț este mereu binevenit, oferim servicii de înfrumusețare în salonul de frumusețe și SPA Aquaterra, amplasat în aceeași zonă, a sectorului Botanica.
E timpul să faci o schimbare în viața ta, pentru a începe să te simți mult mai bine - vino la sala de sport Botanica, Aquaterra Wellnes and SPA. Pentru detalii contactează-ne la 022 628 000 sau adresa de e-mail info@aterra.md.

https://aterra.md/ro/services/fitnes/

ID: 972596
Создано: 15/09/2020

Aquaterra

Зарегистрирован 28/11/2019
Активность 13 дн. назад

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления