Aquaterra Sport School

Fiecare părinte trebuie să conștientizeze importanța dezvoltării fizice pentru copilul său. Sportul ajută atât la întărirea sistemului muscular și osos, cât contribuie și formarea multilaterală a personalității micuțului. Cert este că fiecare copil trebuie să aibă libertatea de a încerca mai multe tipuri de activități fizice, până va descoperi pasiunea față de una singură. Dar, cum poate fi posibil acest lucru fără a fi nevoie să faci înconjurul întregului oraș? Centrul de dezvoltare pentru copii Sport School este locul unde micuțul tău va îndrăgi sportul.
Aquaterra Sport School oferă o gamă largă de cercuri sportive, creative și de dezvoltare pentru copii de orice vârstă. Dansuri pentru copii, înot pentru copii, gimnastică și aerobică pentru copii, iar totul se află într-un complex modern și bine dotat, din sectorul Ciocana. Plus, datorită faptului că noi conștientizăm importanța unei instruiri calificate, aici s-a format o echipă din cei mai buni antrenori, care au grijă ca procesul de instruire a copiilor să fie unul plăcut și distractiv.
Oferă-i șansa de afirmare copilului tău, prin intermediul sportului. Contactează-ne la +373 22 850 550 sau vino pe str. Ginta Latină 12/13 și află mai multe detalii despre Sport School.
https://sportschool.md/

ID: 972610
Создано: 15/09/2020

Aquaterra

Зарегистрирован 28/11/2019
Активность 12/10/2021 11:46

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления