Star Kids - Chisinau

În procesul de formare a copiilor este importantă implicare acestora în mai multe tipuri de activități - intelectuale, fizice și de creație. Prin urmare, în perioada preșcolară, un rol important îl joacă mediul în care acesta se află. Atunci sunt puse temeliile unor deprinderi care rămân pe tot parcursul vieții. Fiecare părinte își dorește ca acest proces să aibă loc într-un mod corect și cu persoane de încredere, precum echipa formată de educătorii centrului de dezvoltare pentru copii Star Kids.
Amplasată în sectorul Ciocana, grădinița Star Kids este locul perfect pentru micuțul tău. De ce? Pentru că oferim un spațiu bine amenajat, unde copilul se va simți ca acasă, cu bibliotecă multilingvă extinsă, 12 clase pentru studiul limbii rusă și române, 7.000 de jucării educative și spații echipate cu tehnologii moderne pentru pregătirea preșcolară. Totodată, avem un program sportiv pentru copii, cu ore de dans, înot și educație fizică. Plus, pentru că ne pasă de sănătatea celor mici, pe teritoriul grădiniței există o cameră cu sare din Himalaya, care contribuie în mod semnificativ la consolidarea imunității.
Vino la grădinița privată din Chișinău Star Kids și descoperă locul unde ți-ai dori să-și petreacă timpul copilul tău. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la 060 55 00 79 sau vino pe str. Ginta Latină 12/20.
https://starkids.md/ro/

ID: 972622
Создано: 15/09/2020

Aquaterra

Зарегистрирован 28/11/2019
Активность 13 дн. назад

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления