Star Kids – gradinita privata

Pentru orice părinte, copilul este cel mai important punct de direcționare a energiei și resurselor de orice tip. Ne dorim ca aceștia să primească tot ce este mai bun în perioada de creștere, deoarece de acest lucru va depinde și viitorul lor. Astfel, e normal să fii în căutarea unei instituții preșcolare care ar sădi valori și deprinderi importante pe tot parcursul vieții. Un astfel de loc este grădinița privată din Chișinău, Star Kids - unde picii primesc tot necesarul în perioada de formare.
Noi am creat o lume a copiilor, unde am îmbinat tot necesarul pentru siguranță, confort și distracție: spații cu mobilier ergonomic, zone de joacă, clase spațioase, săli bine echipate pentru dans, ore de muzică și sport. Totodată, am format o echipă din cei mai buni specialiști în învățământul preșcolar, care vor avea grijă de buna dezvoltare intelectuală și creativă a copilului. Mai mult de atât, în apropiere de grădinița privată din sectorul Ciocana se află un parc, iar micuții sunt feriți de zgomotele și aglomerația din oraș.
Oferă-i copilului tău un mediu cald și prietenos, care va contribui la formarea corectă a acestuia. Pentru mai multe detalii și informații contactează-ne la 060 55 00 79 sau vino pe str. Ginta Latină 12/20.
https://starkids.md/ro/contacte/

ID: 972671
Создано: 16/09/2020

Aquaterra

Зарегистрирован 28/11/2019
Активность 13 дн. назад

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления