Ai nevoie de implanturi dentare?

Imperial Dent îți oferă servicii profImperial Dent îți oferă servicii profesioniste şi prețuri atractive
Lipsa dinților cauzează o serie de probleme, de sănătate, estetice, plus înseamnă cheltuieli suplimentare. De ce să te victimizezi din cauza danturii lipsă, dacă poți găsi soluția în implanturi dentare și să te bucuri de un zâmbet frumos, la preț accesibil sau chiar în rate?
Pentru a obține o dantură de invidiat te ajută echipa Imperial Dent. Serviciile de implantologie ale clinicii îți pun la dispoziție cele mai bune implanturi dentare de pe piață, cu garanție pe viață.
Te întrebi cât costă un implant dentar în Chișinău? Prețul implanturilor depinde de tipul și misiunea acestora. De exemplu, seria de implanturi premium este net superioară altor tipuri și în termeni de calitate, nu doar la preț. Desigur, poți opta şi pentru un tip potrivit bugetului tău.
Nu uita însă! Cel mai ieftin implant dentar este doar o opțiune temporară, pentru a opri resorbția osului și migrarea dinților adiacenți, dar în timp este preferabilă folosirea de materiale calitative pentru restaurarea definitivă a danturii. Dacă poți opta din start pentru un implant dentar bun, de ce să nu o faci?
Ai întrebări pe acest serviciu? Sună acum la +373 22 260 325, programează-te pentru o consultație și dăruiește-ți un zâmbet sănătos.
https://imperialdent.md/

ID: 978732
Создано: 15/10/2020

IMPERIAL DENT

Зарегистрирован 09/07/2020
Активность 09/09/2023 13:26

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления