Implanturi premium - IMPERIAL DENT

S-a întâmplat să pierzi un dinte, iar odată cu acesta a dispărut și dorința de a zâmbi larg, din suflet? Pe lângă aspectul estetic, apare disconfort în procesul de masticație - nu mai mănânci ceea ce îți place, dar ceea ce poți. Totodată, este afectată starea ta emoțională, deoarece nu te mai simți confortabil în compania altora. Dar, ce trebuie să faci pentru a readuce coroana dentară la starea când pare că nu s-a întâmplat nimic? Să optezi pentru cea mai modernă soluție - implantul dentar.
Dacă mai stai pe gânduri, nu ezita, deoarece pot apărea noi probleme de sănătate. Vino la Imperial Dent, pentru a beneficia de servicii stomatologice calitative, în domeniul implantologiei. Datorită personalului calificat și a materialelor potrivite, inclusiv pentru anestezie, nu vei simți practic deloc disconfort în timpul intervenției. Pe lângă aceasta, la noi ai posibilitatea de a alege implantul pe care urmează să-l pui, conform posibilităților - de la cele standart, până la implanturi premium, care sunt superioare altor tipuri.
Vino la clinica stomatologică Imperial Dent, pentru a recăpăta zâmbetul tău larg. Pentru mai multe detalii contactează-ne la +373 22 260 325.
https://imperialdent.md/ce-servicii-stomatologice-sunt-obligatorii-pentru-o-clinica-dentara-cum-deosebesti-o-clinica-stomatologica-buna-de-un-cabinet-dentar-ordinar/

ID: 978759
Создано: 15/10/2020

IMPERIAL DENT

Зарегистрирован 09/07/2020
Активность 09/09/2023 13:26

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления