Tratament carii dentare - Imperial Dent

Știi că suferi de unele carii, dar amâni mereu vizita la stomatolog, până nu apar dureri insuportabile? Vrei să tratezi cariile dentare, dar nu ești sigur că ai suficient buget? Vino la Imperial Dent și scapă de problemele dentare rapid, fără durere şi la preț bun!

Cariile dentare pot să nu prezinte simptome la început, dar ajung în timp cauza unor dureri insuportabile, în special când dintele este afectat chiar până la nerv. Foarte frecvent, pacienții ajung la stomatolog deja în ultima fază a afecțiunii și solicită urgent tratamentul cariilor dentare. Trebuie să înțelegi că mult mai uşor, mai puțin dureros şi costisitor ar fi să identifici cariile chiar în prima fază și să te adresezi unei clinici de stomatologie în Chișinău pentru consultație și tratament corespunzător.
Toate le poți obține dacă te programezi la Imperial Dent chiar azi. Lasă-te pe mâna echipei de specialiști și bucură-te de abordarea profesionistă și echipamentul de ultimă generație, care este utilizat în tratamentul cariilor dentare.
Beneficiază de o consultație profesionistă, sună acum la nr. 373 22 260 325.
https://imperialdent.md/contact

LOCAȚIE
Str. Nikolai Zelinski 15/4,
MD-2038, Chișinău

ORE DE LUCRU
Luni-Vineri: 08:30-19:00
Sâmbătă, Duminică: Închis

ID: 983474
Создано: 12/11/2020

IMPERIAL DENT

Зарегистрирован 09/07/2020
Активность 16 дн. назад

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления