La Zoom Credit te așteaptă creditul tău

Știm cu toții că timpul este cel mai prețios lucru pe care îl avem. Chiar îl măsurăm în ore, săptămâni și luni, timpul trece fără să ne aștepte. De aceea îl prețuim și vrem să ne rezolvăm dificultățile cât mai rapid, cu atât mai mult cele financiare. Și ce e de făcut în momentele când ai nevoie de bani urgent și nu vrei să apelezi la rude și prieteni? Un credit rapid pare să fie soluția optimă pentru a suplini bugetul familiei.
Cheltuielile neprevăzute ne dau planurile peste cap și nu știm cum să acționăm. Pentru aceste situații urgente, a apărut pe piață compania Zoom Credit care îți vine în ajutor cu serviciul Zoom Consum – credite pentru nevoi personale, doar cu buletinul și fără gaj.
La cele mai avantajoase dobânzi și fără comisioane ascunse, echipa Zoom Credit îți oferă oportunitatea să nu mai depinzi de rude sau prieteni, ci doar de propriul buget.
Vrei să aplici chiar acum, însă nu ai posibilitate să o faci Online? Tot ce trebuie să faci e să suni la +373 79 330 300 sau să vizitezi oficiul companiei la adresa or. Chișinău, bd. Decebal 76/4, etajul 2 și să obții suma necesară chiar azi.
https://zoomcredit.md/ro/credit-de-consum/credit-rapid

ID: 984252
Создано: 18/11/2020

Zoom Credit

Зарегистрирован 04/11/2019
Активность 25 дн. назад

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления