1 000 EUR €

Meșteri în construcții. Polonia

Angajatorul din Polonia oferă locuri de muncă pentru meșteri în construcții cu calificare în domeniu (zidari, fierari, meșteri fațadă, etc.). Lucrul se desfășoară în interiorul/exteriorul construcțiilor civile și comerciale, conform instrucțiunilor. Este nevoie de pașaport biometric și cunoașterea limbii ruse la nivel de comunicare.


Oferim:
- Contract de muncă gratuit;
- Salariu de la 1000€ plus bonusuri;
- Cazare asigurată;
- Transport gratuit de la locul de trai spre locul de muncă;
- Asigurare medicală și socială.


Puteți completa formularul de mai jos și revenim cu un apel în cel mai scurt timp sau ne puteți contacta direct la numărul: 067-38-91-02!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdHe0R5XeGrYhW6pl4ckI2xvv7mCVIVRxDJtirrhvqeirMR-Q/viewform


#Germania, Polonia, Depozite de împachetare, montarea cauciucurilor, depozite de cauciuc, depozite de sortare, sortarea coletelor, urgent, acte europene, scanarea mărfurilor, lucru în Germania, personal calificat, reparator strungar, personal necalificat, muncă în depozit, fabrica de mobile, muncește legal, sortarea hainelor, industria de automobile, sortarea accesorilor, diverse domenii, electrician, angajăm în Germania, sudori, fabrica de carne, uzina de zincare, lucru la depozite, cultivarea florilor, fabrica de mezeluri, prelucrarea hainelor, muncitori la depozit, dezmembrarea frigidelor, lucru la demolări, selectarea metalelor, lucru legal, produse cosmetic, ofertă nouă, servicii de menaj, ofertă fierbinte, plecare rapidă ofertă de muncă, salariu motivant, lucru bun, dezmembrarea electrocasnicilor, sortarea metalelor, pașaport European, specialiști reparație, lucru la curățenie, sere cu flori, contract de muncă, depozite, lucru legal.

ID: 1007801
Создано: 29/04/2021

Lucru Bun

Зарегистрирован 12/07/2018
Активность 21 час. назад

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Похожие объявления