630 Лей

Capsule Tie Tiu

  • Скидки
  • Продам, предлагаю - частное лицо

Compoziţie: extract de Pueraria Hirsuta, extract de Poncirus Trifoliata , proteină de arahide, vitamina С, extract de lemoziţie: extract de lemn-dulce.
Ambalaj: 20 capsule a câte 500 mg
Mod de folosire: câte 2 capsule înainte sau după consumul de alcool.
Indicaţii de aplicare a Capsulelor TIE TIU:
• alcoolism cronic;
• ca un remediu care îmbunătăţeşte proprietăţile de detoxifiere a organismului înainte de consumul de alcool;
• după consumul excesiv de alcool, cînd apare sindromul de mahmureală, la tulburări grave, cum ar fi sindromul de abstenență în dezintoxicare de alcool;
• pentru a elimina simptomele de intoxicaţie rapidă şi de a normaliza funcţiile organismului;
• poate fi recomandat la SAA (sindromul de abstinenţă la alcool) de gravitate uşoară şi moderată.
Se recomandă ca un produs de alimentaţie preventivă pentru persoanele care suferă de beţie şi alcoolism cronic, este un remediu puternic antioxidant care prezintă efectul hepatoprotector, reduce pofta de alcool.
COMPONENTELE CAPSULEI–PROPRIETĂȚI DE ASANARE:
Proprietăţile Pueraria Hirsuta
Pueraria hirsuta sau кudzu chinez este o plantă căţărătoare în formă de liană, care seamănă cu o iederă cu o coroană densă.
În componenţa capsulelor pentru a atenua sindromul de mahmureală sunt utilizate asemenea efectele ale Pueraria Hirsuta: antipiretic, expectorant, de antirăceală; spre deosebire de mulţi biostimulanţi nu sporeşte, ci dimpotrivă, normalizează tensiunea arterială; suprimă pofta de alcool şi elimină sindromul de mahmureală.
Proprietăţile Poncirus Trifoliata
Poncirus Trifoliata originară din nordul Chinei şi este o plantă foioasă foarte spinoasă având înălţimea de 5-6 metri.
În practica de asanare se utilizează datorită următoarelor proprietăţi: ca un remediu antiemetic, stimulant, antispasmodic; contribuie la urinare, stimulează lactaţia, activitatea fiziologică a stomacului; în medicina tradițională chineză se utilizează în cazul senzaţiei de apăsare în piept și stagnarea sângelui.
PROPRIETĂŢI DE ASANARE ALE ARAHIDEI
Arahida este o cultură oleaginoasă, o plantă anuală joasă erbacee hidrofilă şi termofilă din familia leguminoaselor.
Proprietăţi de asanare: scade nivelul colesterolului, reduce riscul bolilor cardiovasculare; îmbunătăţeşte memoria, atenţia şi auzul; este o sursă de acid folic, care contribuie la reînnoirea celulară; este bogată în antioxidanţi – substanţe care protejează celulele organismului împotriva radicalilor liberi. Pentru proteine ​​de arahide este characteristic, în comparaţie , cu alte nuci, raportul optimal de aminoacizi esenţiali, care asigură o absorbţie relativ mai bună a acestora de către organism. Proteinele ​​de arahide conţin substanţe minerale (deosebit de bogate în potasiu şi fosfor), aminoacizi saturaţi şi nesaturaţi, vitamine B1, B2, PP şi D.

ID: 1021018
Создано: 08/08/2021

Blotchi Dumitru

Зарегистрирован 17/06/2021
Активность 1 дн. назад

Покупайте безопасно

  • Не платите продавцу до получения товара или услуги
  • Встречайтесь с продавцом в публичном месте
  • Проверяйте товар перед покупкой

Новые объявления продавца

Похожие объявления